En klinik med stolte traditioner

TandproteseCentret er en klinik med mange stolte traditioner og selve klinikken går helt tilbage til 1915, hvor den blev startet af Tandtekniker Anne Krestensen.

Anna Krestensen, som levede fra 1892 - 1962, opbyggede i gennem sit liv en kæde af Tandteknik klinikker. På et tidspunkt have Anna Kristensen 7 klinikker fordelt over hele landet og beskæftigede over 50 tandteknikere samt adskillig andre personer i hendes klinikker. Anna Krestensens Tandteknik har altid været kendt som en af de absolut førende klinikker indenfor tandprotesebehandling og protese fremstilling.

Anne Krestensen var foruden en dygtig tandtekniker også kunstmaler.

Klinikken på Vestrebro var med hele vejen og efter at Anna Krestensen soglte klinikken har den igennem flere generationer holdt fast i de stolte traditionen, samtidig med at vi naturligvis har fulgt med udviklingen og løbende opdateret både klinikken og laboratorium, så den i dag er en moderne klink.

Det har altid været klinikken vision at leve op til Anna Krestens Tandkliniks gode omdømme og vi er meget stolte over den historie klinikken har.