TandproteseCentrets filosofi

Bliv patient hos TandproteseCentret og drag fordel af de nyeste fremskridt indenfor tandprotese teknik og det bedste håndværk og omsorg. Og ikke nok med det, så vil vi give Dem total kontrol over Deres udseende igen. Alt sammen igennem grundig information og rådgivning, så De kan træffe den rigtige beslutning i forbindelse med Deres behandling.

Hjælper Dem med at finde Deres smil frem igen.

Manglende tænder skal altid erstattes, fordi tab af en enkelttand kan medføre til tab af andre og det medfører så ændringer i ansigt og udseende. Hvert smil vi skaber eller genopbygger, er individuelt og unik for hver patient. Med TandproteseCentrets tandproteser vil De kunne nyde friheden og få selvtillid til igen at smile og grine i hverdagen. Derudover vil det hjælpe Dem med at se yngre ud, ved at genopbygge indfaldne kinder og hængende mundvige. Den behandlingsplan som vores kliniske tandteknikere foreslår, vil hjælpe Dem, så De oplever større selvtillid i Deres hverdag.

Producere naturtro tandproteser der ser attraktive ud.

Som vores patient, vil De drage fordel af en hel del opmærksomhed, kreativ ekspertise og omsorg som TandproteseCentrets behandlere kan byde på. Ved at arbejde tæt sammen med formen på Deres mund og tandkød, vil vi få det til at se ud som at Deres naturtro tandproteser bogstaveligt talt er vokset på plads.

Ved at vælge karakteriserede tænder til Deres tandprotese vil De altid vise Deres bedste og naturlige smil, hvad enten De er hjemme, på arbejdet eller socialt sammen med Deres venner. Deres tandproteser vil få Dem til at føle Dem selvsikker. Det er vores mål at skabe realistiske virkelighedstro tandproteser, der ligner de altid har været en del af Dem selv.

TandproteseCentrets autoriserede kliniske tandteknikere har fremstillet proteser i flere år og vi ved alt hvad der er at vide om tandprotese problemer, herunder hvordan man undgår dem. Ved at samle en unik kombination af tekniske og kliniske færdigheder, har vi etableret et ry som ekspertise indenfor tandprotese branchen. Det er vores mål altid at levere den højeste standard indenfor protese kvalitet og patientpleje og omsorg.

TandproteseCentrets kernefilosofier

  • Vi forpligter os til at give Dem målbevidst og patient-fokuserede behandlinger.
  • Vi vil give Dem den allerbedste rådgivning, behandling, pleje og omsorg.
  • Vi vil forbedre dit udseende og din livskvalitet.
  • Vi vil kun at bruge kvalitetsmateriale til protese fremstilling.
  • Vi vil lytte opmærksomt til Deres krav og behov.
  • Vi vil forstå Deres individuelle behov og fremme Deres livskvalitet.
  • Vi vil hjælpe Dem med at træffe et velinformeret valg om Deres behandlingsmuligheder.
  • Vi vil være i tæt samarbejde med Dem, for at give Dem de bedst mulige resultater.
  • Vi vil om nødvendigt henvise Dem til andre tandlæger.

Ny som protesebærer?

At være tandprotesebærer behøver ikke at være et tabu eller en ubehagelig oplevelse. De kan være forsikret om at vores dygtige kliniske tandteknikere vil gøre alt for at De kan føle Dem afslappet og selvsikker. Oplev vores tandproteser - det vil De aldrig fortryde.