Skræddersyede tandproteser efter mål

Tandproteser er medicinsk udstyr efter mål, hvilket betyder at det er specielt fremstillet med beskrivelse og måltagning til én bestemt patient. De er lavet af akryl (plast) eller metal. De passer stramt over gummen for at erstatte manglende tænder. Hvis De har mistet alle Deres naturlige tænder, uanset  om det er grundet paradentose, karies eller tilskadekomst, kan tandproteser erstatte Deres manglende tænder og genskabe Deres smil. Der er mere end over en million danskere der bruger tandproteser.

Vores skræddersyede tandproteser forbedrer livet for tusindvis af patienter over hele landet. De resultater vi opnår taler for sig selv og vores patienter siger selv, at de føler sig gladere og har mere selvtillid end før.

Vi skræddersyr vores proteser, således at de passer til formen på Deres ansigt og fremhæver Deres bedste træk. Hvis ansigtet har mistet formen som følge af manglende tænder eller tandkødssvind, kan vi med den specielle naturtro protese tilbyde dobbelt effekt, hvor både ansigtsformen og smilet genoprettes. Protesens form og tændernes farvesammensætning er specielt fremstillet til netop Deres ansigtsform for at give Dem det mest naturlige udseende.

De bør ikke ignorere manglende tænder, selvom de ikke er synlige nå De smiler. Vores delproteser kan bruges til at erstatte en eller flere manglende tænder. De ligner og føles naturlige - præcis som Deres egne tænder. Udover at have en vigtigt kosmetisk effekt, er delproteser med til at forhindre at Deres egne tænder rykker på sig.

For patienter plaget af løse tandproteser kan TandproteseCentret i samarbejde med vores dygtige implantatkirurger levere en naturtro løsning, der vil vare i årevis. Denne optimale løsning er med til at forbedre tyggefunktionen og genoprette Deres naturlige udseende.