Naturtro tandproteser

Vores naturtro koncept kombinerer kunst og anatomi, for at lave tandproteser der kommer tættest på Deres egne naturlige tænder. Denne praksis og teknik er for at skabe en illusion af naturlige tænder benytter køn, alder og personlighed til at genoprette den unikke individualitet af Deres smil og ansigt. Tænder og tandkød indfarves og udformes præcis som Deres egne naturlige tænder har set ud. Det er et koncept der mangler hos alt for mange protesebærere og efterlader dem med visuelt dårlige proteser, der ser falske ud.

Feminine egenskaber

Kvindelighed udtrykkes af rundhed, glathed og blødhed. Derfor bør der anvendes et udvalg af tandformer, som har de bløde linjer og udtrykker den feminine form. Protesens tænder er fint anbragt til at forstærke den feminine form og passer perfekt med ansigtstrækkene.

Maskuline egenskaber

En maskulin form kan beskrives som kubeformet og muskuløs, med en voldsom fysisk fremtoning. En grundlæggende tandform der udtrykker maskuline egenskaber, bør derfor benyttes til at afspejle disse attributter. Protesens tænder besidder stærke egenskaber og er placeret dristigt, for at give et mere maskulint udseende.