TandproteseCentrets helproteser

Hos TandproteseCentret forstår vi hvordan tabet af alle Deres naturlige tænder kan påvirke Deres liv, samt påvirke daglige aktiviteter som at spise, tale og grine. Tabet af Deres tænder kan også sænke Deres selvværd. De proteser vi skaber forbedrer Deres livskvalitet og efterlader Dem med en følelse af selvsikkerhed og øget selvtillid.

Tænder yder en afgørende støtte til ansigtet, især omkring munden, kinderne og læberne. Vores helproteser vil gøre slappe ansigtsmuskler mere faste og give volumen tilbage til ansigtet ved at fjerne hængende ansigtstræk. Vores proteser tilbyder en dobbelt effekt ved at genoprette Deres smil og give ansigtet volumen.

Klik på tegningen for at se den i stor størrelse

Genopret ansigtets proportioner

Når De mister alle Deres naturlige tænder sænkes Deres kæbeben til et lavere niveau, især i den nederste halvdel af ansigtet. Dette kombineret med den krympning af tandkødet og dårlig designede proteser, der ikke understøtter Deres kind og læber fører til ændrede proportioner af ansigtet med en nedsat volumen til følge. Som en konsekvens heraf vil ansigtet se ældre ud, med hængende ansigtstræk, slappe ansigtsmuskler og kinder som synker nedad og udvider ansigtet nedadtil.

TandproteseCentrets tandteknikere har den nødvendige kliniske dygtighed og erfaring for at genoprette ansigtets proportioner og få Dem til at føle og De se yngre ud.

Fordele omfatter

  • Ansigtet forynges.
  • Ansigtsmuskler synes mere faste og hængende træk fjernes.
  • Tænderne anbringes for forbedret udseende og gendannelse af volumen.
  • Holdbar og moderne materiale. Oplev næste generation af tandproteser.
  • 5 års garanti.