Få en delprotese fra Tandprotesecentret

En delprotese er en nødvendig investering i dit selvværd og sundhed. Hos TandproteseCentret får du prisgaranti. Så kan du få smilet tilbage – også når du skal betale!

Op til 40 % billigere

End andre danske kliniske tandteknikere

Vi giver prisgaranti

Og slår op til 10 % af prisen på konkurrerende tilbud

En pris du kan regne med

Og den stiger ikke, når først du sidder i stolen

Så nemt får du ny delprotese

Hos TandproteseCenret er du i trygge og dygtige hænder lige fra forundersøgelsen til du får dine nye tænder i munden

1Created with Sketch.1

Book tid

Til gratis forundersøgelse

2Created with Sketch.2

Vi skaber

En ny tandprotese til dig

3Created with Sketch.3

Du smiler igen

Og får dit selvværd tilbage

En delprotese giver dig livsglæden igen

Med en delprotese fra TandprotesCentret vil din genvundne selvtillid skinne igennem
– også kommer du til at se yngre ud!

Fuld tilfredshedsgaranti

Du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds

Gratis konsultation

Er du ny patient. Kan du altid få en tid indenfor 24 timer

Tæt samarbejde

Med nogle af Danmarks dygtigste tandlæger og kirurger

Bag hvert smil er der en historie

– vi ønsker at være en del af din

Klinikken har eksisteret siden 1940

De første i Danmark med prismatch

Over 3.000 udleveringer af delproteser

Danmarks førende i tandproteser

Hos TandproteseCentret kan du få alle former for tandproteser. Vi klarer både:

Helproteser

Vi skræddersyr din helprotese, så den kommer til at se ud, som dine egne tænder gjorde engang.

Fastsiddende proteser

Med fastsiddende, naturtro tandproteser risikerer du ikke, at dine forlorne tænder falder ud.

Naturtro proteser

Vi genskaber dit smil æstetisk med farvelægning af protese tandkød

Livet er for kort til ikke at være social

Manglende tænder giver ikke kun besvær ved at tygge din mad. Det kan også give dårligt selvværd, social angst og give fordøjelsesproblemer.

Hvad er en delprotese?

En delprotese erstatter én eller flere manglende tænder i munden og er aftagelig ligesom en bøjle vil være. Delprotesen støtter og fastholdes med tynde bøjler eller et stel, der sætter sig om dine eksisterende tænder. En delprotese kan erstatte enkelte tænder, men delprotesen kan sagtens være rigtig effektiv, hvis du kun har få tænder tilbage i over- eller undermund.

100% naturtro til dine tænder

Alle vores proteser er 100% naturtro, hvilket betyder, at din delprotese vil være designet præcis efter dine tænder og dit tandkøds farve. Derfor er delprotesen ofte en rigtig god løsning til dig, som mangler én eller flere tænder.

Hvor længe holder en delprotese?

En delprotese er en holdbar løsning og kan holde i mange år frem. Det er individuelt hvor længe en delprotese holder, men i gennemsnit plejer vi at sige 8-10 år, men det afhænger af dine gummer og den enkelte type protese. Så hvis du holder god mundhygiejne og rengør protesen jævnligt, så kan du have din delprotese i mange år frem.

Er du i tvivl om valg af protese?

Er du i tvivl om hvilken løsning der er den rigtige for dig, eller vil du høre om en delprotese er noget for dig? 

Så book en gratis forundersøgelse og få en tid indenfor 24 timer. 

Typer af delproteser

Der findes to slags delproteser, som både har forskellige prislejer men også holdbarhed. Den billige løsning består af en protese lavet af akryl, som ved hjælp af bøjler af hårdfør ståltråd støtter sig til omkringliggende tænder. 

Den mere holdbare løsning kaldes en unitor protese og består af et støbt stel, som er stærkere og mere stabil i munden. Metallets hårdhed gør, at protesen kan støbes i en tyndere overflade, så delprotesen fylder mindre i munden. Hos TandproteseCentret opfordrer vi ofte vores klienter til at vælge en unitor delprotese, men det afhænger dit ønske og behov.

Delprotese med tryklås

En delprotese med tryklås, også kaldet fastsiddende tandprotese eller hybridprotese, skal du ikke være bekymret for at din protese løsner sig, da protesen klikkes fast til under- eller overmunden.

Hos TandproteseCentret kan du få lavet en protese, som sidder på indopereret implantater, der fungerer som tandrod for din delprotese. For rigtig mange er en fastsiddende tryklåsprotese en rigtig god løsning og forbundet med øget livskvalitet, da protesen sidder fast præcis som rigtige tænder.

Delproteser med prisgaranti

Som de første i Danmark tilbyder vi delproteser som en løsning med prisgaranti – hvor du kan spare op til 40%.

Hos Tandprosecentret har vi stor forståelse for dit ønske om at fremvise den bedste version af dig selv, uden at gå på kompromis med dit selvværd og sociale liv når du har mistet en del af dine tænder. For at gøre det, er det nødvendigt at genskabe de udseendesmæssige og funktionelle træk som du har mistet gennem årene. Dog ved vi at det kan være uoverskueligt og svært at navigere rundt i det hele. Hvor skal man starte sin første konsultation? Hos sin egen tandlæge eller sin kliniske tandteknikker?

For mange kan det give anledning til frygt og angst, og ikke mindst ubeslutsomhed som følge af urimelige priser for behandling. Vi mener, at alle fortjener at kunne smile og tygge uden komplikationer og uden det skal koste en formue.

Delprotese er til dig der har mistet én og få tænder i munden. Selv én manglende tand kan have dårlig indflydelse på dine resterende tænder og mundhygiejne. Med en manglende tand vil nabotænderne vippe, rotere og rykke på sig, og med tiden påvirke din tyggefunktion. Med en forkert tyggefunktion vil dine tyggemuskler og kæbeled give problemer og smerter.

Book en tid til en gratis forundersøgelse begynd din behandling i 3 simple steps.

  1. Du kommer på klinikken hvor vi sammen laver en behandlingsplan. Du vil blive henvist til en tandlæge efter behov. Der vil blive lavet et gratis prisoverslag til dig og der vil eventuelt blive søgt om tilskud via. kommunen.
  2. Behandlingen startes med aftrykstagning. Dernæst skal der vælges tænder og tandfarve i samarbejde med dig. Du vil komme til en tandopstillingsprøve
  3. Du modtager din nye delprotese og vil løbende blive kaldt ind til kontrol og eftersyn og få udleveret 5 års garantibevis.

På den måde slipper du af med ubehag og dårligt selvværd og kan begynde at smile igen og se evigt ung ud med dine nye delproteser.

Det siger vores kunder

Elna Gade
En kæmpe stor tak til Mikael for en helt utrolig ekstraordinær hjælp, da alle andre muligheder syntes udtømte. Det var så stor en medmenneskelig handling. Det vil jeg altid være dybt taknemlig for.
Jane Boeng
Tusind tak for hjælp til en hurtig tid og behagelig samtale med Michael. Vejleder fantastisk
Hanne
Fuld tilfreds God service og fuld tilfredshed herfra.
Susanne Boysen
Utrolig dygtig tandtekniker. Mikael er en meget dygtig tandtekniker, han har altid været venlig, og utrolig imødekommende, også hvis jeg har haft et akut opstået behov for hjælp. Jeg sætter stor pris på hans ærlige facon at vejlede på, 0g på at han ikke går på kompromis med sin faglighed Jeg kan varmt anbefale ham til andre.
Torben Have
Godt gået Mikael SUPER DUPER. Ud af fem stjerner skal du have mindst ti. Hilsner Torben
Rene Lykkestrand Petersen
kunne jeg give 10 stjerner fik du det. jeg har fået et flot resultat og man kan se og føle du lever og ånder for at patienten går derfra med et godt og flot resultat. tak fordi du gav mig smilet tilbage
Susanne Boysen
Utrolig dygtig tandtekniker. Mikael er en meget dygtig tandtekniker, han har altid været venlig, og utrolig imødekommende, også hvis jeg har haft et akut opstået behov for hjælp. Jeg sætter stor pris på hans ærlige facon at vejlede på, 0g på at han ikke går på kompromis med sin faglighed Jeg kan varmt anbefale ham til andre

Vi byder dig velkommen på klinikken

Har du et spørgsmål til behanding?

Udfyld formularen her, hvis du har et spørgsmål til behandling, proteser eller andet.

Book din GRATIS forundersøgelse

Udfyld formularen herunder som vender vi tilbage med en tid til dig

Bemærk! Når du klikker på SEND accepterer de samtidig at vi gemmer dine data mens vi behandler forespørgelsen.