Gebis efter dine behov

Livet er for kort til ikke at turde smile. Et gebis med tryklås fra TandproteseCentret giver dig smilet tilbage igen med prisgaranti.

Op til 40 % billigere

End andre danske kliniske tandteknikere

Vi giver prisgaranti

Og slår op til 10 % af prisen på konkurrerende tilbud

En pris du kan regne med

Og den stiger ikke, når først du sidder i stolen

Et gebis med fokus på design og funktion

Med et fastsiddende, naturtro gebis får du selvtilliden igen – og så kommer du til at se yngre ud!

Fuld tilfredshedsgaranti

Du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds

5 års garanti

På alle fastsiddende naturtro gebisser

Rentefrit lån

Vi formidler rentefrie lån
til dit nye gebis

Bag hvert smil er der en historie

– vi ønsker at være en del af din

Klinikken har eksisteret siden 1940

De første i Danmark med prismatch

Over 7.000 udleveringer af proteser

Genvind dit flotte smil

Ønsker du dit flotte smil tilbage? Vi ved hvor vigtigt det er at kunne smile uden problemer og har stor forståelse for ønsket om at både føle og fremvise den bedste udgave af sig selv. Derfor kan gebis være en løsning til dig som har mistet en eller flere af dine tænder.

Et gebis, også kaldt tandprotese, er en aftagelig løsning af kunstige tænder, som kan erstatte de manglende tænder og omkringliggende tandkød i din mund. Det bliver lavet så du både får dit naturlige smil tilbage, og samtidig genvinder evnen til at tygge og tale igen uden komplikationer.

Hvis du stadigvæk har nogle af dine egne naturlige tænder men har tabt én eller få tænder, vil en delprotese være den mest oplagte løsning. Hvis du mangler samtlige af dine egne naturlige tænder, vil en helprotese være den mest oplagte løsning.

Tandprotesecentret har speciale i at producere gebis med tryklås hvor din protese kan fastholdes på dine gummer med nogle implantater. Uanset løsning, står vi klar til at hjælpe dig hele vejen med at finde en løsning som både er behagelig i form af design og pris.

Et håndværk stammende fra oldtidens Egypten
Kunsten at fremstille kunstige tænder og tanderstatninger daterer sig helt tilbage til 3000-4000 år før Kristi fødsel. Talrige fund har vist at de gamle egyptere var mestre i tandteknik og tandfremstilling i form af proteser og gebisser. I den gamle by Sidon i Fønicien, er der blevet fundet grave hvori fund af menneskeunderkæber med hjørnetænder og fortænder fremstillet af guld, tyder på at tandproteser er af egyptisk oprindelse.

Også i områder i nuværende Italien er der fundet adskillige forsøg på at erstatte manglende tænder med tandproteser enten fremstillet af guld eller tilfilede dyretænder, stammende fra århundrede før Kristi fødsel. Disse fund viser, at det ældgamle håndværk i at fremstille tanderstatninger ikke udelukkende har drejet sig om udseende, men også i den grad om funktion. De to kriterier som du kan være sikker på bliver prioriterer højst på klinikken, når dine proteser bliver designet og fremstillet til dig.

Danmarks førende i gebisser

Hos TandproteseCentret kan du få alle former for gebisser, også kaldt proteser. Vi tilbyder både:

Helproteser

Vi skræddersyr din helprotese, så den kommer til at se ud, som dine egne tænder gjorde engang.

Fastsiddende proteser

Med fastsiddende, naturtro tandproteser risikerer du ikke, at dine forlorne tænder falder ud.

Delproteser

Delproteser kan erstatte enkelte eller en række af de tænder, som du har mistet.

Det siger vores kunder

Elna Gade
En kæmpe stor tak til Mikael for en helt utrolig ekstraordinær hjælp, da alle andre muligheder syntes udtømte. Det var så stor en medmenneskelig handling. Det vil jeg altid være dybt taknemlig for.
Jane Boeng
Tusind tak for hjælp til en hurtig tid og behagelig samtale med Michael. Vejleder fantastisk
Hanne
Fuld tilfreds God service og fuld tilfredshed herfra.
Susanne Boysen
Utrolig dygtig tandtekniker. Mikael er en meget dygtig tandtekniker, han har altid været venlig, og utrolig imødekommende, også hvis jeg har haft et akut opstået behov for hjælp. Jeg sætter stor pris på hans ærlige facon at vejlede på, 0g på at han ikke går på kompromis med sin faglighed Jeg kan varmt anbefale ham til andre.
Torben Have
Godt gået Mikael SUPER DUPER. Ud af fem stjerner skal du have mindst ti. Hilsner Torben
Rene Lykkestrand Petersen
kunne jeg give 10 stjerner fik du det. jeg har fået et flot resultat og man kan se og føle du lever og ånder for at patienten går derfra med et godt og flot resultat. tak fordi du gav mig smilet tilbage
Susanne Boysen
Utrolig dygtig tandtekniker. Mikael er en meget dygtig tandtekniker, han har altid været venlig, og utrolig imødekommende, også hvis jeg har haft et akut opstået behov for hjælp. Jeg sætter stor pris på hans ærlige facon at vejlede på, 0g på at han ikke går på kompromis med sin faglighed Jeg kan varmt anbefale ham til andre

Vi byder dig velkommen på klinikken

Har du et spørgsmål til behanding?

Udfyld formularen her, hvis du har et spørgsmål til behandling, proteser eller andet.

Book din GRATIS forundersøgelse

Udfyld formularen herunder som vender vi tilbage med en tid til dig

Bemærk! Når du klikker på SEND accepterer de samtidig at vi gemmer dine data mens vi behandler forespørgelsen.