Protese Service

Op til 40 % billigere

End andre danske kliniske tandteknikere

Vi giver prisgaranti

Og slår op til 10 % af prisen på konkurrerende tilbud

En pris du kan regne med

Og den stiger ikke, når først du sidder i stolen

Gratis reparation

Som patient hos os, yder vi dig en ekstra god service, hvis din gamle tandprotese mod forventning eksempelvis skulle gå hen og blive defekt.

Afhjælpning af en knækket protese, kræver som det som udgangspunkt, at vores tandtekniker reparerer produktet mod betaling. Dog tilbyder vi gratis afhjælpning af en knækket tandprotese, som man har haft over en længere periode, hvis man inden 30 dage efter afhjælpning bestemmer sig for at få lavet en helt ny tandprotese.

Fordelen er, at den gamle tandprotese vil tjene som en god reserveprotese, mens den nye bliver produceret, uden at afhjælpningen af den defekte tandprotese skal komme patienten til økonomisk last.

Tag kontakt til os hvis dette er aktuelt for dig og vi vil hurtigst muligt yde denne service for dig.

Protese service

Vi lytter opmærksomt til dine ønsker, vil vi kunne hjælpe dig med at møde dine forventninger og finde de helt rigtige tandproteser til dit behov.

Sygdom, ulykke og mangelfuld pleje kan give anledning til tab at tænder. Tab af en enkelt tand kan føre til tab af flere tænder. Ubehandlet tandtab kan føre til permanente forandringer i ansigtets udseende. TandproteseCentret kan fremstille flere typer tandproteser til at erstatte manglende tænder og stoppe kædereaktionen forårsaget af tandtab.

Vi tilbyder løsninger, der er attraktive og giver et naturligt udseende. Protesetænder som bliver brugt på vores tandproteser er kønsspecifikke og er fremstillet af det bedste materiale.

Det moderne samarbejdsforhold hos vores kliniske tandteknikere og vores dygtige implantat tandlæger betyder at du kan have fastsiddende tandproteser der forbliver på plads med fuld tyggefunktions evne og smagsoplevelse med en mindre protese base.

5 års garanti

Vi garanterer dig fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Er du ikke tilfreds med dine nye tandproteser inden for 3 måneder, betaler vi dig pengene tilbage. Denne garanti får du på skrift inden vi går i gang med behandlingen. Herudover yder vi 5 års garanti på vores tandproteser.

Hos TandproteseCentret garanterer vi dig en behandling efter de nyeste metoder, og vi anvender udelukkende certificerede materialer af højeste kvalitet til fremstillingen af vores tandproteser. Eventuelle garantireparationer og nødvendige justeringer som er omfattet af garantien foretages GRATIS

Garantien dækker, hvis der opstår unaturlig slitage og/eller brud på tandprotesen, som ikke skyldes voldelig overlast, misfarvning, eller andre skader der skyldes fejl eller mangler ved de anvendte materialer eller ved selve fremstillingsprocessen. Skader, der skyldes voldelig overbelastning eller forandringer af mund og gummer, herunder gummesvind er ikke omfattet af garantien.

Uanset om din skade er dækket af garantien eller ej bør du hurtigst muligt kontakte TandproteseCentret for hurtig udbedring.

Har du et spørgsmål til behanding?

Udfyld formularen her, hvis du har et spørgsmål til behandling, proteser eller andet.

Book din GRATIS forundersøgelse

Udfyld formularen herunder som vender vi tilbage med en tid til dig

Bemærk! Når du klikker på SEND accepterer de samtidig at vi gemmer dine data mens vi behandler forespørgelsen.